No niin lomat on lusittu ja työt loppuu kuukauden päästä, joten nyt on hyvä aika aloittaa tämä urakka!

Nykyään digikameroiden ja kamerakännyköiden aikakaudella kuvia tulee otettua paljon ja onnistuneimmat niistä pitäisi saada jonnekin muiden helposti saataville. Netistä löytyy sopivia maksullisia ja ilmaisia sivustoja kuvien säilytykseen pilvin pimein. Kaikkein parhaimmat sivut kuitenkin maksavat sinulle kuvien näyttämisestä muille. Mm. shareapic ja sharefoco maksavat uniikeista päivittäisistä kävijöistä.
Tässä muutamia vinkkejä joilla ansaitset enemmän rahaa:
  1. Jos omat otokset eivät jostain syystä kelpaa jaettaviksi tai innosta klikkailemaan, niin käytä muiden ottamia kuvia. Muista kuitenkin pysyä tekijänoikeuksien oikealla puolella, käytä siis Public domain-kuvia.
  2. Jos lähetät kuvalinkin muutamalle sukulaiselle ja ystävälle silloin tällöin, ansaitset vain nimellisesti rahaa. Suosittelen liittymään mahdollisimman monelle foorumille joissa on paljon kävijöitä. Monella foorumilla on keskusteluketju johon voi liittää kuvia tai videoita. Niihin lähetät aihepiiriin sopivan kuvalinkin tai kaksi kerran pari viikossa, tarkista foorumin säännöistä mahdollisia rajoituksia. Älä spammaa!
  3. Kannattaa ehdottomasti laittaa kuvalinkkejä myös ulkomaisille sivuille/foorumeille. Niissä kävijämäärät ovat yleensä eri kertaluokkaa kuin suomessa.
Älä lannistu jos et ensimmäisen viikon yrittämisen jälkeen ole miljonääri, tulot kyllä kasvavat pikkuhiljaa kun saat tarpeeksi kuvia ja linkkejä jakoon.

Päivitys 11.8.2012
Shareapic lopetti toimintansa, linkki poistettu.